Spookeend Meetings 2007-11 – Twente-Raid

2007-11 – Twente-Raid

Het was echt een super weekend, beetje koud de eerste nacht, maar rete gezellig. Het baggeren viel wel mee eigenlijk. Niet echt heeeel vast gestaan in de bagger de eerste dag, Bart heeft maar 1 keer moeten duwen, en dat was maar een beetje. Geholpen moesten we wel worden op de verharde weg, nou ja, dr naast dan, hahaha. Bart had ons de goede weg ingestuurd, maar door een “foutje” in de beschrijving, dacht ik dat we fout zaten, dus wilde ik keren. Kleine inschattingsfout, en we stonden naast de weg, in een greppel.

Verder nog zo hier en daar de door anderen omgewoelde weg weer wat glad gemaakt. Dat is lekker makkelijk als je zo laag staat.

Later heb ik me laten verleiden tot een kleine aanrijding……….. Niko stond foto’s te maken van de eenden die voorbij kwamen. Ik pak een plas, wil insturen voor de bocht, de eend pakt een spoor en ging rechtdoor tegen een paaltje……..

Lomp, maar goed, eigen schuld, jammer dan. Verder, uitlaat lek en carterplaat eronder vandaan gereden.

De tweede dag de carterplaat maar weer vast gezet, en de eend maar een paar cm omhoog gedraait, want het zou nog gekker worden.

Nou, dat hebben we geweten…………. Na een klein half uurtje, reed Eric zijn eend aan puin. Jammer, maar helaas. Gelukkig heb ik het voorval gefilmd, en ook dat staat ondertussen op mijn site, bij de videos.
En toen, we waren gewaarschuwd, bij een grote plas, zijn wat takken, let op. Tja, ik kwam aan, reed in een spoor, en groef mezelf nogal in. Met 1 eend lukte het niet om eruit komen, maar met 2 eenden een een flink sttuk touw, kwamen we er toch nog uit.

Ow ja, en we werden nog 2e ook. Een wel heeeeel erg mooie bokaal gekregen ook nog.

Al met al, echt een top weekend. Ook met dank aan de mensen waar we geslapen hebben. Prima verzorgd, en wat een ontbijt zeg, kan een hotel niet aan tippen.  

Related Post