Spookeend Meetings Citro-Mobile 2008

Citro-Mobile 2008

Bij Hoogvliet Gerard opgepikt, met zijn heel gave “Koe-Eend”.

Zoals “gewoonlijk” de dag “begonnen” met een bezoek aan de vluchtstrook, hahaha. Bij Bart liep zijn bout uit de dynamo los, dus opeens een hoop herrie, en geen laadstroom meer. Vastgezet, en we konden eindelijk verder.

Bij P de Vink Martin erbij gekomen, in een “kit” HY (komt aardig uit, ze zijn van de “Kitcar-club, hahaha).

Verder zonder problemen in de File voor de veemarkt hallen geraakt. Erg leuk wel (ik dacht toch echt dat er 2 banen waren, dus sorry voor al die mensen waar ik “voorgedrongen” ben).

Aldaar de barrels op een rij gezet, en naar binnen gegaan voor leuke dingen, en ik ben als enige met lege handen naar huis gegaan. Wat een prijzen durven sommigen te vragen. 250 euro voor een setje oude voorspatborden (oud type, zonder knippers) en 200 euro voor een beetje gare dakar bumper set?? en wat te denken van 30 euro voor 2 knopjes voor in het dash (van die ouderwetse trekknoppen zeg maar)

Bart en Andre hebben wat spullen gescoord voor hun komende projectjes. Samen met Tomas nog even op het sprinkussen geweest en ff bijgekletst op de diverse stands. Later buiten nog wat foto’s gemaakt, maar dat valt niet mee met een Tomas om je heen en overal mensen. Dus, helaas niet veel foto’s.

Related Post