Spookeend Meetings Waggel 2008

Waggel 2008

2cv-sepia-large.jpg Mijn ouders hadden vanwege het “hollands” thema van de meeting, kledendracht uit de jaren 1950 aangetrokken (of het helemaal jaartal correct is weet ik niet)

Bij de tent stond ergens een oude 2cv, en ik dacht, oude eend, die gebouwd is voor boeren en buitenlui, en mijn ouders in de kledendracht, dat moet een leuk plaatje kunnen worden.

Het plaatje zelf is natuurlijk digitaal in full color, maar ik heb er een verweerde sepia van gemaakt.

Geeft een mooi idee van het tijdsbeeld weer.

Het is weer voorbij. Ondanks het niet al te mooie weer, toch bijna alles weer droog mee naar huis kunnen nemen.

Wij waren er al op dinsdag, en hebben zo iedereen zien komen. Heerlijk, even wat stilte voor de eenden storm. Woensdag kwamen mijn ouders, en op donderdag Andre en Bart en op vrijdag Tim, Astrid, Robin en Ewout en Miralda. Ow, en natuurlijk Silvester, een vriend van Tim die nog nooit mee geweest was. Hij is ook om, en komt volgend jaar vast weer mee.

We hadden een mini klapkarren meeting, ik had ze beide bij me, 1 voor Tim en Astrid met de kleine en de grote voor ons zelfs. Ook Ewout heeft tegenwoordig een klapkar, en zo stond het al snel weer vol op “ons” rijtje.

Eigenlijk vrij weinig gedaan, beetje door het weer en een beetje omdat de zin er niet echt was, lekker relaxen en bijkletsen. Spelen met Tomas (papa gaan we voetballen!!!)

Op zaterdag lekker de hele dag vooraan geweest, bij de auto spelen etc. Een heerlijk relaxte dB-Drag erbij, met lekker veel toeschouwers en op een heel mooi plekje zo onder het afdak. En, mooi de eerste prijs in onze groep gevallen (Bart, www.dragduck.nl) won de eerste prijs met zijn install.

Daarna de 2cv.nl BBQ in een vogelkooi, maar dat was ook weer veel te snel voorbij. Ik was zelf ook erg moe, maar ook Tomas was alweer lang aan bedje toe. En Regine, toch al best wel behoorlijk zwanger, had het ook wel gehad, en we moesten de volgende dag ook alles nog weer inpakken en opklappen.

Zondagochtend maar weer eens het ei,spek,ui,kaas ontbijt gemaakt, wat elk jaar meer bezoekers lijkt te trekken. Er zijn geloof ik bijna 40 eieren doorheen gegaan. Daarna maar weer ruimen en inpakken en zo waren we rond de klok van half 4 weer thuis.

Al met al weer een heerlijke meeting gehad. Op naar Sevenum!!!

Eric was zo vriendelijk om veel foto’s te maken van het decibellen gebeuren terwijl Gerdy alles netjes noteerde. Zo had ik de tijd de deelnemers uit te leggen wat de bedoeling was. Dus, bij deze, Eric & Gerdy, bedankt voor jullie hulp. En natuurlijk ook Mariska (Green Duckman’s dame) bedankt voor het helpen schrijven, printen en lamineren van de certificaten laat in de avond.

[Gallery not found]

En Danielle (Punky’s Dame) heeft ook van de db-drag nog wat foto’s gestuurd.

[Gallery not found]

Dan nog de uitslagen :

No. Naam Score

1 Bart Doorduin 137.5

2 Sven Monsee 136.9

3 DIEK (CDT) 133.8

4 Karel Ellens 133.6

5 Niels van Roeken 133.6

6 Martin Bogers 133.1

7 Dolf Hamers 131.3

8 Alwin van Aalst 130.5

9 Pieter List 129.1

10 Rogier de Haan 127.7

11 Marcel Berghout 124.7

12 Martin van Brussel 124.2

13 Rolf (CDT) 123.1

14 Ramon Bruijne 120.0

15 Joost (AX-Club) 120.0

Related Post