Spookeend Photo-Shoots,Spookeend V1.5, Updates Spookeend V1.5, Rondje West-Voorne, alles op een rij

Spookeend V1.5, Rondje West-Voorne, alles op een rij

Mooi weer, dus dak open, en een stukkie rijden. “Stop to smell the flowers” zoals ze dat zo mooi in het Engels kunnen zeggen. Met andere woorden, cruisen en zo nu en dan de leuke dingen eens bekijken.

Onderweg, een plek waar de zonnenbloemen in bloei staan, een plek waar vroeger een grote loods, een huis en een manege stonden, en nu moeten er dure huizen komen. Een rondje gereden, neergezet, foto’s gemaakt, en eend weg laten zakken in zachte klei. Bodem op de grond, en daar sta je dan. Bart maar gebeld, die heeft de Polo er achter gezet, en we konden weer verder.

Staat er ook nog ergens onderweg een mooie F430. Vriendelijke man (vroeger ook nog een eend gehad, ik heb maar niet gezegd dat ik vroeger ook een Ferarrie heb gehad…….) en ik was van harte welkom om wat foto’s te maken. Wel leuk vond ik.

Dan nog de nog steeds in rap tempo uitdijende maasvlakte. Ook daar weer een mooi plekje gevonden met “vangrail”.

Leave a Reply

Related Post