Spookeend Meetings dB-Drag op Waggel 2009

dB-Drag op Waggel 2009

Ook dit jaar weer een Decibellen Contest op Waggel. Omdat het dit jaar op een andere plek was dan de ondertussen vertrouwde Beekse Bergen, en het thema “Back to Basic” was, was ook dit voor de dB-Drag niet anders. Bij gebrek aan een mooie droge locatie, welke niet alleen leuk is voor deelnemers en toeschouwers, maar zeker vereist is vanwege de dure spullen van dB-Drag, mochten we de tent “kapen” die ook bij de inschrijving gebruikt was. Gelukkig droog gehouden, dus dat was al een zorg minder. Ook aan publiek dit jaar geen gebrek, en dat ondanks het geringe aantal deelnemers? Kom op, er zijn er meer met installaties in de Citroën?? En dit is het moment om het te laten zien, maar vooral horen, toch? Ik hoop volgend jaar op een iets groter deelnemers veld natuurlijk.

Omdat alles eerlijk te houden, hebben we iedereen op eenzelfde nummer laten spelen. Dit kan inhouden dat je installatie opeens beter presteerd dan je gewend bent, omdat je met muziek speelt die speciaal elk jaar op een cd gezet wordt voor officiele wedstrijden. Het kan ook zo zijn dat je minder scoort, omdat de juiste frequentie voor jouw installatie net niet in dat nummer zit. Vanwege het kleine deelnemers veld, en omdat we toch kijkers en tijd zat hadden, kon er, voor wie dat wilde, nog op een eigen nummer gemeten worden. Dit hebben we buiten de uitslag gehouden.

Omdat er geen prijzen te verdelen waren, en ik zelf dit jaar de prijsuitrijking mocht (moest) doen, stond ik mooi met lege handen (op de certificaten na, die niet zijn opgehaald???) op het podium. Gelukkig was er een Kabouter die mij een grote paddestoel kwam brengen die ik als prijs weg mocht geven. Daar sta je dan, met maar 1 prijs….. Niets voor nummer 2 of 3.
Maar besloten om deze prijs als wissel beker in te zetten, en deze toe te kennen aan diegene die met eigen muziek de hoogste score haalde. Op die manier gaat die paddestoel niet verloren en hebben we voor deze wedstrijd een ludieke wisselbeker, toch?

Hierbij nog even de uitslag van de dB-Drag. Wellicht dat er hier en daar een naam niet helemaal goed gespeld is, mocht dat zo zijn, mail maar (contact knop rechtsboven in het menu) en ik verander het even. Als je op je naam klikt, dan kun je je deelname certificaat downloaden met daarop je score.

NO. Naam Auto Score Score op eigen track
1 Bart Doorduin 2cv 138.3 137.3
2 Sven Monsee BX 137.4 139.2 (Wissel-Pado)
3 Martin Boogers AX 133.2 129.4
4 Bas de Rooy AX 131.8 133.5
5 Pieter List 2cv 131.3 131.1
6 Sven Vlieger AX 129.2 128.8
7 Nick Vonk Aca-Dyane 128.5 N.V.T.
8 Dolf Hamers 2cv 127.1 127.3
9 Rogier de Haan AX 126.6 N.V.T.
10 Theo Joosten 2cv 125.7 128.4
11 Dennis List 2cv 124.5 N.V.T.

Dan nog wat foto’s. Ik was zelf bezig, dus zijn deze gemaakt door Bart en door moeders.

Leave a Reply

Related Post