Spookeend Photo-Shoots Citroën Vrachtwagens

Citroën Vrachtwagens

Deze foto’s zijn gemaakt op het Linde-Treffen 2009. Het was erg gezellig, maar niet heel druk. Daarom was het aanbod bijzondere Citroëns ook gering.
Gelukkig werd dat goed gemaakt door een vrachtwagen, met een eigenaar die zeker niet te beroerd was om deze even speciaal voor mij neer te zetten. Er werd ook nog terloops even gemeld dat er nog 2 andere zouden komen…….. GEWELDIG. Zo vaak zie ik die nou ook weer niet, en zeker niet 3 tegelijk. Ook de andere eigenaren waren zo vriendelijk om alles even op een rij te zetten. Alleen trok dat nogal wat aandacht, met als gevolg dat ik zelfs nog best geduld moest hebben om foto’s te maken. En, ik ben maar een amateur, zo bleek. De camera’s die naast mij foto’s kwamen maken waren toch wel even een stukje beter dan mijn simpele Canon SX100IS. Maar goed, toch mooie plaatjes denk ik zo.

Related Post