Spookeend Meetings Toer-rit Zeeland

Toer-rit Zeeland

Ondanks het niet al te beste weer, toch maar zuidwaarts gegaan, en op weg naar Goes. De start was bij Garage Deux Marjeux, en was leuk geregeld. Een paar broodjes in een zakje en een overbodige routebeschrijving (we reden eigenlijk de hele tijd in colone) en een verse bak koffie met cake bij het ontvangst. Grote garage, veel zooi, veel eenden enz. en veel leuke eigengemaakte onderdelen.

De rit zelf, het was wat, wel, traagjes. Geeft niet, het is ook geen race, maar doordat je met bijna 50 auto’s achter elkaar aan rijdt, gaat de gang er aardig uit. Dat is op de mooie plekjes niet erg, maar op de net even wat snellere wegen soms wat onaangenaam. En, persoonlijk vond ik het jammer dat we meerdere malen hetzelfde stukje reden. Ik kan me voorstellen dat er toch mooie weggetjes genoeg zijn daar? Kan natuurlijk zijn dat door de verspreide ligging en de vele polders er niet veel verschillende wegen zijn.

Al met al een mooie rit, die met enige tips en aanpassingen in de toekomst wellicht wat gevarieerder kan zijn. Het is makkelijk kritiek uiten vanachter de pc, maar ik heb eigenlijk verder niemand gesproken van de organisatie. Het was op het einde een soort van, iedereen doet wat ie wil, en dat was het? Ondanks de wellicht wat negatieve toon die ik hier neerzet, heb ik een zeer leuke dag gehad, en hebben we weer leuk wat mensen en hun voertuigen gezien en gesproken. Hierbij mijn foto’s, gemaakt met mijn nieuwe camera. Ik moet nog wat puzzelen, ik heb m pas een dag, dus hier en daar zit soms wat tussen wat niet helemaal naar mijn zin is, maar goed.

Leave a Reply

Related Post