Spookeend Updates Toch een verse Citroën!

Toch een verse Citroën!

Ik ben niet zo’n status updater, maar nu heb ik eens een leuke reden…
 
Omdat de eend niet van mij wil zijn en nog in de verkoop staat, is er ergens half 2016 een blauwe 3 deurs peus 306 basic gekomen als daily driver….
 
Helemaal ok en het meeste werkte zelfs aan de auto. Helaas is ook een auto niet eeuwig en ondanks gewoon onderhoud werden de kosten nu te hoog. En, ik kon voor hetzelfde geld (lees 300 euro) een scenic uit 2001 met nog geen 150.000 op de klok overnemen van een overleden vader van iemand uit onze straat. Dat was afgelopen maandag…. Echter… het groene (yech) ei vormige vehikel stond mij zo tegen… dat deze vandaag het veld geruimd heeft, na dus 4 dagen, voor deze Xsara Berline uit 2001. Een stukje duurder en in tegenstelling tot de scenic moet er het een en ander gebeuren voor ik echt kan genieten, maar het ziet er al een stuk beter uit op de oprit! Ik ben op zeker voor het open dakje gevallen! En de kleur is zo lekker ook! Met lichtmetaal om het af te maken en een lief spoilertje (nutteloos maar net geen blote billen gezicht zo!)
 
Volgende week gaan we de stuurbekracthigings pomp en de radtiateur vervangen en moeten we eens zien waarom de verlichting niet optimaal werkt, en een goede grote beurt, en genieten! Zelfs de airco werkt! Ik ben erg in mijn nopjes met toch weer een Citroën! (naast de Xantia van vrouwlief dan, haahahaha)
 
Als alles dan werkt dan ga ik weer een begin maken aan het audio gebeuren! want dat jeukt toch wel heel erg momenteel… En ik denk dat er wel wat in kan, toch een fijne ruime koffer ruimte
 

Related Post